References

Anbefaling av Necdet Gundem

Da jeg i flere år har trengt hjelp til oversettelser, advokathjelp og liknende har jeg brukt Necdet Gundem, han har stilt opp 100 % for meg.

Necdet Gundem er en fantastisk person, han er blid, hyggelig,hjelpsom, en riktig gentlemann, han ordner opp i det meste, som vi i Norge sier, han er som poteten, kan brukes til alt.

Trenger noen hjelp i Tyrkia, kan man bare ta kontakt med Necdet Gundem, han ordner opp til alles beste.

Tom Grymyr Hansen

Tolk Service Translation
5.0
2016-09-12T07:12:25+00:00

Tom Grymyr Hansen

Da jeg i flere år har trengt hjelp til oversettelser, advokathjelp og liknende har jeg brukt Necdet Gundem, han har stilt opp 100 % for meg. Necdet Gundem er en fantastisk person, han er blid, hyggelig,hjelpsom, en riktig gentlemann, han ordner opp i det meste, som vi i Norge sier, han er som poteten, kan brukes til alt. Trenger noen hjelp i Tyrkia, kan man bare ta kontakt med Necdet Gundem, han ordner opp til alles beste.

I Tyrkiet er love og regler meget anderledes end i Danmark. Som køber af fast ejendom er man derfor meget afhængig af hjælp og vejledning af en pålidelig og professionel person, der både forstår sproget og er inde i landets love og regler.

Necdet Gündem fra Tolkeservice, har hjulpet os mange gange, både i forbindelse med køb, oversættelser, opholdstilladelse, hjemtagning af skøde, ibrugtagningsattest, samt diverse abonnementer. Firmaet har også været så venlige, at hjælpe med en mængde små ting, som vi skulle have gjort i Tyrkiet, mens vi var i Danmark.

Vi er meget glade for den hjælp, og altid hurtige og venlige service, som vi oplever hos Tolkservice ved Necdet Gündem. Vi stoler 100% på Tolkservice, og kan varmt anbefale alle, at gøre brug af firmaet.

Rita og Kim Daugaard, Danmark

Tolk Service Translation
5.0
2016-09-12T07:52:33+00:00

Rita og Kim Daugaard, Danmark

I Tyrkiet er love og regler meget anderledes end i Danmark. Som køber af fast ejendom er man derfor meget afhængig af hjælp og vejledning af en pålidelig og professionel person, der både forstår sproget og er inde i landets love og regler. Necdet Gündem fra Tolkeservice, har hjulpet os mange gange, både i forbindelse med køb, oversættelser, opholdstilladelse, hjemtagning af skøde, ibrugtagningsattest, samt diverse abonnementer. Firmaet har også været så venlige, at hjælpe med en mængde små ting, som vi skulle have gjort i Tyrkiet, mens vi var i Danmark. Vi er meget glade for den hjælp, og altid hurtige og venlige service, som vi oplever hos Tolkservice ved Necdet Gündem. Vi stoler 100% på Tolkservice, og kan varmt anbefale alle, at gøre brug af firmaet.

Jeg kan give Necdet Gündem mine varmeste anbefalinger

I forbindelse med mit køb af hus i Tyrkiet i 2005 benyttede jeg Necdet Gündem som oversætter af skøde m.v. i forbindelse med handelen.

Efterfølgende har Necdet Gündem kunnet hjælpe mig med at finde gode lokale håndværkere, gode spisesteder, gode indkøbsmuligheder i forbindelse med indretning osv.

Når man beslutter sig for at købe bolig i et land så langt fra Danmark såvel afstand som kulturmæssigt, synes jeg det er rigtig betryggende at have en lokal person der kan tale og forstå dansk, til at hjælpe sig.

Jeg kan give Necdet Gündem mine varmeste anbefalinger.

Peter Appel

Tolk Service Translation
5.0
2016-09-12T07:14:28+00:00

Peter Appel

I forbindelse med mit køb af hus i Tyrkiet i 2005 benyttede jeg Necdet Gündem som oversætter af skøde m.v. i forbindelse med handelen. Efterfølgende har Necdet Gündem kunnet hjælpe mig med at finde gode lokale håndværkere, gode spisesteder, gode indkøbsmuligheder i forbindelse med indretning osv. Når man beslutter sig for at købe bolig i et land så langt fra Danmark såvel afstand som kulturmæssigt, synes jeg det er rigtig betryggende at have en lokal person der kan tale og forstå dansk, til at hjælpe sig. Jeg kan give Necdet Gündem mine varmeste anbefalinger.

Vi kan trygt anbefale Necdet Gündem til andre kunder med tilsvarende oversættelsesbehov.

Vi har i adskillige tilfælde benyttet os af Necdet Gündem til at forestå skriftlige oversættelser fra tyrkisk til engelsk samt fra engelsk til tyrkisk. På offentlige kontorer har Necdet Gündem endvidere oversat mundtligt for os fra tyrkisk til skandinavisk.

I alle tilfælde er vi trygge ved, at vi får en præcis og korrekt oversættelse. Det er samtidig vores oplevelse, at Necdet Gündem leverer en god service, og hurtig leveringstid og med passende fleksibilitet, hvis vi har en hasteopgave.

Vi kan trygt anbefale Necdet Gündem til andre kunder med tilsvarende oversættelsesbehov.

Jens Christoffersen

Tolk Service Translation
5.0
2016-09-12T07:49:36+00:00

Jens Christoffersen

Vi har i adskillige tilfælde benyttet os af Necdet Gündem til at forestå skriftlige oversættelser fra tyrkisk til engelsk samt fra engelsk til tyrkisk. På offentlige kontorer har Necdet Gündem endvidere oversat mundtligt for os fra tyrkisk til skandinavisk. I alle tilfælde er vi trygge ved, at vi får en præcis og korrekt oversættelse. Det er samtidig vores oplevelse, at Necdet Gündem leverer en god service, og hurtig leveringstid og med passende fleksibilitet, hvis vi har en hasteopgave. Vi kan trygt anbefale Necdet Gündem til andre kunder med tilsvarende oversættelsesbehov.

Jeg kan på det varmeste anbefale Necdet og hans tolkeservice.

Jeg har gennem mine 3 år i Tyrkiet som ejendomsmægler brugt Necdet til flere forskellige formål. Han har blandt andet tolket for både mine danske og norske kunder og altid til vores fulde tilfredshed.

Necdet er en troværdig person, som man aldrig er i tvivl om gør sit bedste. Han bruger hellere et kvarter mere på opgaven end lader kunderne sidde med ubesvarede spørgsmål.

Jeg kan på det varmeste anbefale Necdet og hans tolkeservice.

Med venlig hilsen

Helge Christensen

Tolk Service Translation
5.0
2016-09-12T07:50:08+00:00

Helge Christensen

Jeg har gennem mine 3 år i Tyrkiet som ejendomsmægler brugt Necdet til flere forskellige formål. Han har blandt andet tolket for både mine danske og norske kunder og altid til vores fulde tilfredshed. Necdet er en troværdig person, som man aldrig er i tvivl om gør sit bedste. Han bruger hellere et kvarter mere på opgaven end lader kunderne sidde med ubesvarede spørgsmål. Jeg kan på det varmeste anbefale Necdet og hans tolkeservice. Med venlig hilsen

Etter å ha blitt lurt for en million Norske kroner, Engasjerte vi en advokat som vi oppdaget ikke var god og meget kostbar. Vi måtte trekke oss for å redde våre penger.

Så var vi så heldig å komme i kontakt med Translatør NECDET GUNDEM som fikk se våre dokumenter. Necdet avbefalte en meget dyktig kvinnelig advokat SENAY AVCI som har gjort en særdeles god jobb, takket være Necdet og det omfattende arbeidet som han har utført for oss. Necdet er meget dyktig og hjelpsom til alle døgnets tider.

Vi er veldig glad for at vi traff Necdet. Han er en person vi vil anbefale til de som trenger en dyktig Translatør og annen hjelp!

Jens Kr. Blichfeldt & Karin Burchard Blichfeldt

Tolk Service Translation
5.0
2016-09-12T07:51:18+00:00

Jens Kr. Blichfeldt & Karin Burchard Blichfeldt

Etter å ha blitt lurt for en million Norske kroner, Engasjerte vi en advokat som vi oppdaget ikke var god og meget kostbar. Vi måtte trekke oss for å redde våre penger. Så var vi så heldig å komme i kontakt med Translatør NECDET GUNDEM som fikk se våre dokumenter. Necdet avbefalte en meget dyktig kvinnelig advokat SENAY AVCI som har gjort en særdeles god jobb, takket være Necdet og det omfattende arbeidet som han har utført for oss. Necdet er meget dyktig og hjelpsom til alle døgnets tider. Vi er veldig glad for at vi traff Necdet. Han er en person vi vil anbefale til de som trenger en dyktig Translatør og annen hjelp!

Vi i Alpha Residence bruker Necdet som tolk og oversetter i forbindelse med eiendomssalg i Tyrkia og har bare gode ord å si om han. Han stiller opp så snart vi tar kontakt og ingen problem er for store, han løser de på en glimrende måte. Necdet er veldig tillitskapende og ærlig og kan det meste om både dokumentasjon vedr. eiendom og andre ting som vedgår Tyrkia. Vi vil med dette anbefale Necdet som en fantastisk oversetter, tolk og menneske, håper vi får mange gode samarbeids år sammen.

Mvh

Tove og Geir Endresen
Alpha Residense

Tolk Service Translation
5.0
2016-09-12T07:51:57+00:00

Tove og Geir Endresen
Alpha Residense

Vi i Alpha Residence bruker Necdet som tolk og oversetter i forbindelse med eiendomssalg i Tyrkia og har bare gode ord å si om han. Han stiller opp så snart vi tar kontakt og ingen problem er for store, han løser de på en glimrende måte. Necdet er veldig tillitskapende og ærlig og kan det meste om både dokumentasjon vedr. eiendom og andre ting som vedgår Tyrkia. Vi vil med dette anbefale Necdet som en fantastisk oversetter, tolk og menneske, håper vi får mange gode samarbeids år sammen. Mvh

Vi har brugt Tolkservice i forbindelse med et ”mislykket” boligkøb i Tyrkiet. Fuldstændig uvidende har vi igennem dansk/tyrkiske mæglere købt et depot og ikke en lejlighed, som der står skrevet i vores købskontrakt.

Igennem andre danskere på www.udvandrene.dk hørte vi første gang om Necdet Gündem og tog kontakt til ham for, at sætte ham ind i sagen. Straks efter han havde gennemgået vores materiale kunne han meddele os, at vi var blevet godt og grundigt snydt.

Kontakten til Necdet Gündem har været vores store redning, da han med sin erfaring og faglige ekspertise på boligområdet har hjulpet os med rådgivning omkring vores rettigheder, taget kontakt til dygtige advokater og de tyrkiske domstole. Han har altid ”fingeren på pulsen” og er en fantastisk repræsentant for sine klienter.

Sprogmæssigt har det været et meget stort plus, at vi har kunnet sende alt vores materiale på dansk, som Necdet Gündem herefter har oversat til tyrkisk, og når vi har fået noget materiale fra Tyrkiet, er det oversat til let forståeligt scandinavisk, hvilket er en stor fordel så vigtige informationer ikke bliver misforstået eller går tabt.

Necdet Gündem arbejder hurtigt, effektivt og fleksibelt og giver en service ud over det der kan forventes. Vi stoler 100% på Necdet Gündem og kan varmt anbefale ham til andre, der som os måtte have brug for hurtig og kompetent hjælp.

Karen og Henning Pedersen
Ingrid og Karsten Dinesen
Helle og Lars Dinesen
Danmark

Tolk Service Translation
5.0
2016-09-12T07:53:29+00:00

Karen og Henning Pedersen
Ingrid og Karsten Dinesen
Helle og Lars Dinesen
Danmark

Vi har brugt Tolkservice i forbindelse med et ”mislykket” boligkøb i Tyrkiet. Fuldstændig uvidende har vi igennem dansk/tyrkiske mæglere købt et depot og ikke en lejlighed, som der står skrevet i vores købskontrakt. Igennem andre danskere på www.udvandrene.dk hørte vi første gang om Necdet Gündem og tog kontakt til ham for, at sætte ham ind i sagen. Straks efter han havde gennemgået vores materiale kunne han meddele os, at vi var blevet godt og grundigt snydt. Kontakten til Necdet Gündem har været vores store redning, da han med sin erfaring og faglige ekspertise på boligområdet har hjulpet os med rådgivning omkring vores rettigheder, taget kontakt til dygtige advokater og de tyrkiske domstole. Han har altid ”fingeren på pulsen” og er en fantastisk repræsentant for sine klienter. Sprogmæssigt har det været et meget stort plus, at vi har kunnet sende alt vores materiale på dansk, som Necdet Gündem herefter har oversat til tyrkisk, og når vi har fået noget materiale fra Tyrkiet, er det oversat til let forståeligt scandinavisk, hvilket er en stor fordel så vigtige informationer ikke bliver misforstået eller går tabt. Necdet Gündem arbejder hurtigt, effektivt og fleksibelt og giver en service ud over det der kan forventes. Vi stoler 100% på Necdet Gündem og kan varmt anbefale ham til andre, der som os måtte have brug for hurtig og kompetent hjælp.

Referanse vedr. Necdet Gundem

I vårt bokompleks i Mahmutlar, Tyrkia, hadde vi store problemer på flere områder, bl.a. med å få ordnet med Iskan og å få egne målere for strøm og vann.

Vår tidligere manager var en person som vi etter hvert mistet all tillit til, ikke minst etter at han til og med leide ut vår leilighet bak vår rygg.

Necdet var vår redning i denne ganske så håpløse situasjonen. Han ryddet opp i kommunen for oss, hjalp oss å få fylt ut de nødvendige formalia og var personlig med oss i kommunen slik at vi raskt fikk registrert egen vannmåler. Egen strømmåler kom også på plass.

Det er Necdets store fortjeneste at vi plutselig fikk orden på alle disse tingene, og at vi også fikk tilsluttet nødaggregatet, som hadde stått der i lang tid til ingen nytte.

Necdet er en utrolig ryddig, tillitsfull og effektiv person og som kjenner godt til byråkratiet i Tyrkia, og med solide kunnskaper når det gjelder tyrkisk lovgivning.

Vi anbefaler ham på det aller varmeste.

Slependen, den 23/7/09

Vennlig hilsen

Ruth Flebu og Terje Torgersen

Tolk Service Translation
5.0
2016-09-12T07:54:33+00:00

Ruth Flebu og Terje Torgersen

I vårt bokompleks i Mahmutlar, Tyrkia, hadde vi store problemer på flere områder, bl.a. med å få ordnet med Iskan og å få egne målere for strøm og vann. Vår tidligere manager var en person som vi etter hvert mistet all tillit til, ikke minst etter at han til og med leide ut vår leilighet bak vår rygg. Necdet var vår redning i denne ganske så håpløse situasjonen. Han ryddet opp i kommunen for oss, hjalp oss å få fylt ut de nødvendige formalia og var personlig med oss i kommunen slik at vi raskt fikk registrert egen vannmåler. Egen strømmåler kom også på plass. Det er Necdets store fortjeneste at vi plutselig fikk orden på alle disse tingene, og at vi også fikk tilsluttet nødaggregatet, som hadde stått der i lang tid til ingen nytte. Necdet er en utrolig ryddig, tillitsfull og effektiv person og som kjenner godt til byråkratiet i Tyrkia, og med solide kunnskaper når det gjelder tyrkisk lovgivning. Vi anbefaler ham på det aller varmeste. Slependen, den 23/7/09 Vennlig hilsen

Etter å ha feriert 2 år i Mahmutlar/Alanya bestemmer vi oss sommeren 2006 for å kikke i eiendomsmarkedet i området. Vi trivdes her, et eksotisk sted for oss nordmenn, og alle er så hjelpsomme og hyggelige.

”En god venn (tyrkisk) tilbyr seg å hjelpe oss, vi tenker litt på det, er litt usikker, han skjønner ikke hvorfor vi skal bruke et byrå som bare vil gjøre alt mye dyrere for oss. Han har jo rett tenker vi, og så er det hele i gang. Vi fant en leilighet i en prisklasse som passet oss, ordnet med penger, kontrakter etc. Dessverre var ikke ”vår tyrkiske venn” ærlig, og mye gikk galt. Etter 2 år med fortvilelse, og forsøk på å få hjelp ble vi ganske desperat. Vi trengte advokat, og tolk”.

Vi ble kjent med Necdet Gundem som vår tolk november 2008. Han er mann som lyser av tillit og medmenneskelighet. Allikevel har nok Necdet opplevd vår tvil, usikkerhet og angst for å stole på feil mann igjen. Vi hadde flere samtaler om dette teamet, men Necdet viste oss bare sin menneskelighet og forståelse. Han er en mann som lytter, viser sterk empati og pågangsmot til å få ordnet opp, og denne gang til vår fordel.

Necdet Gundem har vist seg å være den mannen vi trengte. Han kommuniserte godt med vår Advokat Mehmet AGAOGLU, og oss. Vår sak er nå i orden, leiligheten er vår og vi kan nyte livet i Mahmutlar. Han er en mann vi sterkt kan anbefale for andre. Han er lett å få tak i, har orden i papirene, er stø og sikker i det han driver med.

Hilsen Inga og Arvid Krossøy

Tolk Service Translation
5.0
2016-09-12T07:55:08+00:00

Hilsen Inga og Arvid Krossøy

Etter å ha feriert 2 år i Mahmutlar/Alanya bestemmer vi oss sommeren 2006 for å kikke i eiendomsmarkedet i området. Vi trivdes her, et eksotisk sted for oss nordmenn, og alle er så hjelpsomme og hyggelige. ”En god venn (tyrkisk) tilbyr seg å hjelpe oss, vi tenker litt på det, er litt usikker, han skjønner ikke hvorfor vi skal bruke et byrå som bare vil gjøre alt mye dyrere for oss. Han har jo rett tenker vi, og så er det hele i gang. Vi fant en leilighet i en prisklasse som passet oss, ordnet med penger, kontrakter etc. Dessverre var ikke ”vår tyrkiske venn” ærlig, og mye gikk galt. Etter 2 år med fortvilelse, og forsøk på å få hjelp ble vi ganske desperat. Vi trengte advokat, og tolk”. Vi ble kjent med Necdet Gundem som vår tolk november 2008. Han er mann som lyser av tillit og medmenneskelighet. Allikevel har nok Necdet opplevd vår tvil, usikkerhet og angst for å stole på feil mann igjen. Vi hadde flere samtaler om dette teamet, men Necdet viste oss bare sin menneskelighet og forståelse. Han er en mann som lytter, viser sterk empati og pågangsmot til å få ordnet opp, og denne gang til vår fordel. Necdet Gundem har vist seg å være den mannen vi trengte. Han kommuniserte godt med vår Advokat Mehmet AGAOGLU, og oss. Vår sak er nå i orden, leiligheten er vår og vi kan nyte livet i Mahmutlar. Han er en mann vi sterkt kan anbefale for andre. Han er lett å få tak i, har orden i papirene, er stø og sikker i det han driver med.
5.0
10